גלידה פרווה

חדשות כיפה מבוגרת 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

קופסה קצפת ריץ´

4 ביצים שלמות

1/2 כוס סוכר

הוראות הכנה

מערבלים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים את הקצפת מקציפים לקציפה יציבה שמהווה את קציפת הבסיס.

כעת ניתן להוסיף תוספות שונות כמו פקאנים מסוכרים, שוקולד מגורר, רום וצימוקים, דובדבנים וכו´. אני מוסיפה לחצי מהקציפה עוגיות מפוררות של שוקולד צ´יפס או עוגיות סנדוויץ או כל סוג של עוגיות שיש בבית ולחצי השני אני ממיסה כפית שתיים קקאו במעט מים ומערבבת. שמים שכבה אחת בקופסת אכסון, מקפיאים כשעה ואח"כ שופכים עליה את השכבה השניה ומקבלים גלידה בשני צבעים.

הערות

כתבות נוספות