שמנת להקצפה תוצרת בית

כט באב התשסו
,
23 באוגוסט, 2006
23/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

100 גר´ חמאה בבלנדר (לא במעבד מזון!)

200 cc חלב שהרגע רתח.

הוראות הכנה

שופכים,מערבלים דקה.

שומרים בכלי מכוסה במקרר 24 ש´.

מקציפים לקצפת.

הערות

זה,אם רוצים קצפת.
אם צריך לבישול , אפשר להשתמש מיד.

המתכון באדיבות אודטה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מאיר שמגר ז"ל צילום: פלאש 90, מיכל פטאל

ארונו של השופט בדימוס מאיר שמגר יוצב בבית המשפט העליון

קרא עוד