שמנת להקצפה תוצרת בית

לכולם 23/08/06 00:00 כט באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

100 גר´ חמאה בבלנדר (לא במעבד מזון!)

200 cc חלב שהרגע רתח.

הוראות הכנה

שופכים,מערבלים דקה.

שומרים בכלי מכוסה במקרר 24 ש´.

מקציפים לקצפת.

הערות

זה,אם רוצים קצפת.
אם צריך לבישול , אפשר להשתמש מיד.

המתכון באדיבות אודטה

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר