שיפוד קאפקייק ומרשמלו בפונדו שוקולד

כ בסיון התשעח
,
03 ביוני, 2018
03/06/2018 10:41
שיפוד קאפקייק ומרשמלו בפונדו שוקולד

שיפוד קאפקייק ומרשמלו בפונדו שוקולדצילום: סטודיו כרמית

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

מתכון ל-4 מנות:

לקאפקייק:

100 גר' קמח

80 גר' סוכר

80 גר' חמאה רכה

ביצה לארג'

1 כפית תמצית וניל

200 מיל' חלב (כוס)

לציפוי:

1 כוס אבקת סוכר

1 כף מים חמים

לפונדו:

250 גר' אגו שוקולד מריר או חלב לבחירה של "כרמית"

250 מיל' שמנת מתוקה 38%

הוראות הכנה

קאפקייק

מערבבים את כל החומרים למעט החלב, ומוסיפים את החלב בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ומעט נוזלי.

יוצקים לתבניות הקאפקייק 3\2 גובה, אופים בחום של 200 מעלות בתנור שחומם מראש 10 דק' ומקררים.

לפונדו

מרתיחים את השמנת, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב למסה אחידה.

לציפוי

מוסיפים לאט את המים החמים לאבקת הסוכר עד למרקם דביק וסמיך, ומזלפים מעל הקאפקייק.

*אפשר לקשט את הקאפקייק עם מוצרים של "כרמית" כגון-מרשמלו, בייגלה מצופה שוקולד, מטבעות שוקולד, וכו'.

הרכבת המנה:

משפדים קאפקייק -> מרשמלו -> סוכריות גומי יין וכך הלאה, ומגישים עם קערית פונדו שוקולד ומבחר פירות העונה.

המתכון באדיבות חברת כרמית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו בוועידה המשולשת צילום: עמוס בן גרשום. לע"מ

נתניהו: "יש לנו יעד ששום כוח זר שהגיע לסוריה אחרי 2011 לא יישאר בה"

קרא עוד