שיפוד קאפקייק ומרשמלו בפונדו שוקולד

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/06/18 10:41 כ בסיון התשעח

שיפוד קאפקייק ומרשמלו בפונדו שוקולד, צילום: סטודיו כרמית
שיפוד קאפקייק ומרשמלו בפונדו שוקולד, צילום: סטודיו כרמית

מצרכים

מתכון ל-4 מנות:

לקאפקייק:

100 גר' קמח

80 גר' סוכר

80 גר' חמאה רכה

ביצה לארג'

1 כפית תמצית וניל

200 מיל' חלב (כוס)

לציפוי:

1 כוס אבקת סוכר

1 כף מים חמים

לפונדו:

250 גר' אגו שוקולד מריר או חלב לבחירה של "כרמית"

250 מיל' שמנת מתוקה 38%

הוראות הכנה

קאפקייק

מערבבים את כל החומרים למעט החלב, ומוסיפים את החלב בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ומעט נוזלי.

יוצקים לתבניות הקאפקייק 3\2 גובה, אופים בחום של 200 מעלות בתנור שחומם מראש 10 דק' ומקררים.

לפונדו

מרתיחים את השמנת, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב למסה אחידה.

לציפוי

מוסיפים לאט את המים החמים לאבקת הסוכר עד למרקם דביק וסמיך, ומזלפים מעל הקאפקייק.

*אפשר לקשט את הקאפקייק עם מוצרים של "כרמית" כגון-מרשמלו, בייגלה מצופה שוקולד, מטבעות שוקולד, וכו'.

הרכבת המנה:

משפדים קאפקייק -> מרשמלו -> סוכריות גומי יין וכך הלאה, ומגישים עם קערית פונדו שוקולד ומבחר פירות העונה.

המתכון באדיבות חברת כרמית

כתבות נוספות