ריבועי גבינה בשילוב בצק עוגיות שוקולד צי’פס

חדשות כיפה בחסות המותג KENWOOD 06/06/22 16:06 ז בסיון התשפב

צילום:  נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

ריבועי גבינה (20 מנות):

1חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם וניל

1חבילה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס בטעם שוקולד

500גרם גבינת מסקרפונה

2ביצים L

הוראות הכנה

פורסים את בצק השוקולד לפרוסות דקות, מניחים בצפיפות בתבנית עם נייר אפייה ומהדקים בידיים לשכבה אחידה.

אופים ב-180 מעלות 20 דקות, להתייצבות.

טורפים קרם מסקרפונה וביצים לתערובת אחידה.

מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את הקרם על התחתית (זהירות! חם).

פורסים את נקניק הווניל לפרוסות דקות ומניחים בצפיפות על הגבינה בעדינות.

מחזירים לתנור ל-30 דקות נוספות בחום של 180 מעלות, להשחמה.

מצננים לפני שפורסים ואוכלים.

במתכון השתמשה קארין גורן במיקסר פטיסייר של KENWOOD עם משקל מובנה, ממיס ופלטת חימום להתפחת בצק.

המתכון באדיבות מתוך פרויקט משותף של קרין גורן ורון יוחננוב

כתבות נוספות