קריספ תפוחים

כח באלול התשסח
,
28 בספטמבר, 2008
28/09/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

6 תפוחים מפולחים

3/4 כוס סוכר חום

1/2 כוס קמח

1 כוס שבולת שועל

1 כפית קנמון

1/2 כוס שמן (או מרגרינה)

1/4 כוס מים

הוראות הכנה

שופכים את המים על התפוחים

מערבבים את החומרים היבשים לוקחים חופן מהחומרים היבשים ומערבבים בידיים עם התפוחים. את שאר היבשים שופכים למעלה. אופים בחום בינוני עד שמזהיב - 35-40 דקות.

מגישים חם עם גלידת וניל.

הערות

המתכון המיתולוגי של אמא שלי שמככב כקינוח האולטימטיבי לשבתות החורף (ולפעמים גם בקיץ)
במשפחה של גיסי שפצרו עוד יותר את המתכון, הם משאירים את האפל קריספ על הפלטה כל הלילה ואוכלים בשבת בבוקר כ"חמין תפוחים"

המתכון באדיבות אמא שלה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אמיר אוחנה. הוועדה תקום אחרי הבחירות? צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

הוועדה לבדיקת מח"ש מתקפלת

קרא עוד