סגור

קרטיב מפרי הדר

ט בסיון התשעב
,
30 במאי, 2012
30/05/2012 19:11
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

ככל שהפירות יותר עסיסיים, כך הקרטיב יהיה טעים יותר.

•8 תבניות ארטיק או כוסות פלסטיק

•8 מקלות ארטיק

•1 כוס מיץ תפוזים סחוט (מ-2 עד 3 תפוזים)

•1 כוס מיץ קלמנטינות סחוט (בין 3 ל-4 קלמנטינות)

•1 כוס מיץ אשכוליות (בין 1 ל-2 אשכוליות)

•עד 1/2 כוס סוכר, לפי הטעם.

•1-2 כפות מיץ לימון טרי, לפי הטעם.

הוראות הכנה

•סחטו את מיץ התפוזים וטעמו אותו.

•אם יש צורך, הוסיפו 2 כפיות סוכר ו-1 כפית מיץ לימון.

•ערבבו עד שהסוכר יימס לחלוטין.

•טעמו שוב, כדי להבטיח טעם מתוק-חמוץ, לבחירתכם.

•זכרו: כאשר המיץ מוקפא, הטעמים מאופקים יותר.

•סך הכל, הוסיפו עד כף אחת של סוכר ועד כף אחת של לימון, במידת הצורך.

•עשו את אותו הדבר עם מיץ האשכוליות ומיץ הקלמנטינה, באמצעות אותו יחס של סוכר ומיץ לימון.

•מלאו את תבניות הפלסטיק ב-1/3 מיץ תפוזים, והכניסו למקפיא ל-45 דקות.

•מלאו 1/3 נוסף מהתבנית במיץ קלמנטינות, והכניסו את מקלות הארטיק, כשאתם משאירים כ-5 ס"מ של מקל בחוץ.

•הכניסו למקפיא ל-45 דקות נוספות.

•הוציאו את התבניות מהמקפיא, ומלאו אותן עד הסוף במיץ אשכוליות.

הערות

8 ארטיקים.

המתכון באדיבות קריאה וידע אישי-משולב.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ח"כ גפני למען עובדי אל-על צילום: שריה דיאמנט

גפני מבהיר: חוק הפונדקאות ללהט"ב יעבור רק בהסכמה

קרא עוד