סגור

צ'ורוס

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 17:07
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

150 מ"ל מים

40 גר´ מחמאה

85 גר´ קמח

2 ביצים

שמן עמוק לטיגון

סוכר

קינמון

הוראות הכנה

להרתיח את המים והמחמאה.

להוסיף את הקמח, לערבב ולהסיר מהאש.

להוסיף 2 ביצים ולבחוש היטב.

להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב.

לזלף לשמן עמוק בחום 170 מעלות.

לטגן עד שמשחים, להוציא, לספוג את שאריות השמן ולגלגל בתערובת סוכר וקינמון.

הערות

אפשר גם להכין גנאש שוקולד נוזלי סמיך ולטבול בו את הצ´ורוס
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שפך הכנרת לירדן, סמוך לסכר דגניה צילום: יוסי זמיר, פלאש 90

הערכת רשות המים: סכר דגניה ייפתח באפריל

קרא עוד