פירות ממולאים בגבינות

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 גבינת ´טוב טעם´

1 גבינה 9%

¼ כפית מלח

1/8 כפית פלפל לבן

1 קופסת שימורי משמש

1 קופסת שימורי אפרסקים

15 תותים (תות שדה בגודל בינוני)

הוראות הכנה

1. מערבבים יחד את הגבינות, השמיר, המלח והפלפל.

2. פותחים את קופסאות הפרי ומפרידים בין הנוזלים לפירות.

3. רוחצים את התותים עם העלים הירוקים שבקצה הפרי (הקוצים).

4. חותכים את האפרסקים לחצי או לשליש (תלוי בגודל האפרסק).

5. חותכים את המשמשים לחצי.

6. יוצרים גומות בתותים בעזרת כפית.

7. ממלאים את הפירות בתערובת הגבינה ויוצרים גבעה.

8. מכניסים לסלסילות נייר (מנז´טים), מסדרים על מגש ומגישים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אקוניס. בטוח בניצחון הליכוד צילום: נעם רבקין פנטון, פלאש 90

חרף הסקרים, אקוניס בטוח: "גם מצבעי כחול לבן מבינים שגנץ לא מתאים"

קרא עוד