פבלובה

חדשות כיפה חדשות כיפה 29/08/19 11:43 כח באב התשעט

פבלובה, צילום: יחצ טקה
פבלובה, צילום: יחצ טקה

מצרכים

150 גר' חלבון ביצה

100 גר' סוכר

100 גר' אבקת סוכר

קמצוץ מלח

1/2 קליפת ליים

1 כף מיץ ליים

עבור המילוי

קצפת מוכנה

פטל או ענבים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

בעזרת מעבד מזון או מיקסר, הקציפו חלבוני ביצים יחד עם מלח ומיץ ליים, עד שיתקשו.

כאשר הם מתרככים, הוסיפו בהדרגה סוכר ואבקת סוכר. אל תפסיקו להקציף.

לאחר מכן, הוסיפו את קליפת הליים.

כאשר המרנג מוכן, סדרו את הפבלובות. תוכלו ליצור פבלובה אחת או כמה קטנות.

קחו חלק מהמרנג בעזרת כף וציירו מעגל על נייר האפייה, היעזרו בכף או בתרבד.

אפו בחום של 100-120ºC למשך כשעה אחת. הפבלובה אמורה להיות יבשה למגע.

כבו את התנור והשאירו בתוכו את הפבלובה בסביבות כשעה.

הוציאו מהתנור ומלאו בעזרת הקצפת והפטל או הענבים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות