פבלובה עם פירות העונה

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 07/04/22 11:23 ו בניסן התשפב

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

רכיבים (ל-4 סועדים):

3 חלבוני ביצה

180 גרם סוכר

2 כפות מיץ לימון

תותים

פטל

סירופ תותים

הוראות הכנה

יוצקים את חלבוני הביצים לקערה גדולה ומקציפים. מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. כשהמרנג כמעט מוכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ומקציפים שוב עד לקבלת מרקם מבריק ויציב.

מניחים את המרנג בשקית זילוף עם קצה בצורת כוכב בעזרתו יוצרים את הפבלובות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כאשר במכז כל עיגול יש להשאיר ביקעה קטנה אותה נמלא מאוחר יותר בפירות.

מחממים את התנור מניחים את תבנית התנור באמצע על מנת למנוע את שריפת החלק העליון, ואופים ב-100 מעלות צלזיוס למשך שעה בחום עליון ותחתון ללא תוכנית טורבו או אידוי.

בודקים אם המרנג התקשה ומניחים לו להתקרר לפני שמקשטים את החלק העליון. ממלאים את הפבלובות בפירות יער אדומים לפי הטעם ובמעט סירופ תות.

כתבות נוספות