עוגת שוקולד חמה- כמה פשוט ככה טעים!

יא בתשרי התשע
,
29 בספטמבר, 2009
29/09/2009 0:00
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

לעוגה:

4 ביצים

1 כוס סוכר

2 סוכר וניל

3/4 כוס שמן

1 כוס אבקת שוקו

1 כוס קמח תופח

1/2 קרטון קצפת צמחית

לרוטב:

1/2 קרטון קצפת צמחית

100 גרם שוקולד מריר

1 כף סוכר

הוראות הכנה

את העוגה:

לערבב היטס את כל החומרים (אין צורך להפריד ביצים).

להכניס לתבנית חד-פעמית עגולה (בערך בקוטר 24) ולאפות בחום בינוני-נמוך כ-30 דק´ (עד שקיסם יוצא יבש)

את הרוטב:

להמיס בסיר את כל חומרי הרוטב, וליצוק על העוגה כשהיא מתקררת.

להכניס את העוגה למקרר, ולחמם שוב לפני ההגשה.

טעים גם לבד, וגם ליד גלידה, קצפת ועוד כיד הדמיון הטובה...

הערות

אפשר גם לחמם את העוגה על הפלטה בשבת.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
30.12.2017

1. הכנתי לשבת יצא מדהים!! (אודליה)

הכנתי את העוגה לשבת. הוספתי לעוגה חצי כפית אבקת אפיה כי היה לי מוזר שאין..
בכל מקרה יצא סוף הדרך!! ממש שוקולדי וטעים. חיממנו על הפלטה והעוגה חוסלה עם מחמאות רבות.

דווח על תגובה לא ראויה
31.05.2019

2. טעימה ממש וקלה! תודה רבה(: (בתאל)

מתכון מנצח. עשיתי אותו מספר פעמים..

דווח על תגובה לא ראויה
12.02.2020

3. אבקת שוקו? (מיכל )

או אבקת קקאו?

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שבועיים לבחירות צילום: נעם רבקין פנטון, פלאש 90

סקר מנדטים: הליכוד מתחזק - ימינה נחלשת

קרא עוד