עוגת קרם ברולה - תבנית טורט

חדשות כיפה שרית אלבז 08/06/22 09:21 ט בסיון התשפב

צילום: מתוק של מקום/שרית אלבז
צילום: מתוק של מקום/שרית אלבז

מצרכים

לברולה :

3-4 כפיות סוכר

לבסיס :

250 גרם ביסקוויטים טחונים לאבקה

125 גרם חמאה מומסת

למלית :

500 גרם גבינה לבנה 5%

1 גביע גבינת נפוליאון

1 גביע שמנת חמוצה

1 כוס סוכר ( 200 גרם )

2 כפיות תמצית וניל

⅛ כפית מלח

5 ביצי L

½ כוס קורנפלור ( 70 גרם )

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל- 170 מעלות ומשמנים תבנית.

2. בקערה מערבבים ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתבנית לדפנות.

אופים 10 דקות ומצננים.

3. בקערה שמים גבינות, שמנת חמוצה, סוכר, סוכר וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.

4. מוסיפים ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד להטמעתן בבלילה.

מוסיפים קורנפלור ומערבבים לעיסה אחידה.

יוצקים מעל הבסיס האפוי. ( הביסקוויטים והחמאה בתהליך הראשוני)

5. מנמיכים תנור ל - 160 מעלות

6. אופים 60-70 דקות עד שהעוגה זהובה ומעט רוטטת במרכז.

7. מצננים כשעה בטמפרטורת החדר, מכסים עם ניילון נצמד ולמקרר ל - 4 שעות.

8. שמגישים את העוגה יש שתי אופציות

א. לחמם תנור ל - 250 מעלות במצב גריל, מפזרים סוכר בחלק העליון של העוגה ואופים 2 דקות על לקרמול.

ב. מפזרים סוכר באופן שווה על העוגה ומחממים עם ברנר.

המתכון באדיבות מתוק של מקום חנות ממתקים אונליין

כתבות נוספות