סגור

עוגת גלידה טעימה!!

יב בתשרי התשע
,
30 בספטמבר, 2009
30/09/2009 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

ביסקויטים

100 גרם שוקולד מריר

4 ביתים

50 גרם מרגרינה

סוכר

1 ריץ´

קפה

קקאו

הוראות הכנה

לטבול ביסקויטים ביין ולהניח בתבנית חד"פ.

שכבה ראשונה:

לבשל בסיר קטן:

100 גרם שוקולד, 3 כפות קקאו, 8 כפות סוכר וקצת מים.

לאחר שהחומרים נמסים להוסיף לשוקולד 4 חלמונים (להוסיף אחד אחד ולערבב מהר) ו50 גרם מרגרינה.

להקציף: 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר, להוסיף לשוקולד בתנועות עטיפה, למרוח מעל הביסקויטים ולהקפיא לשעה.

*לפני שמערבבים את הקצף עם השוקולד- להשאיר קצת שוקולד כדי לקשט מלמעלה את העוגה בסוף.

שכבה שניה:

להקציף ריץ´ עם כף קפה נמס+ 1/4 כוס סוכר.

למרוח מעל שכבת השוקולד ולקשט עם שוקולד למעלה.

להכניס לפריזר...

הערות

תבנית חד
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בדואים באזור צאלים עם שאריות תחמושת מהבסיס צילום: תנועת רגבים

80 כלי נשק נגנבו מצה"ל ב-2020. גניבת אמצעי לחימה נוספים במגמת עליה

קרא עוד