סגור

עוגת גלידה בטעם מיוחד

כד בסיון התשע
,
06 ביוני, 2010
06/06/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 קצפת צמחית

2 מיכלי מים (בגודל של הכלי של הקצפת)

2 אינסטנט פודינג ריבת חלב

ביסקוויטים בטעם שוקולד

מעט רום

כפית סוכר

כפית נס קפה

הוראות הכנה

1. שופכים לקערה: קצפות, רום, אינסטנט פודינג.

שמים בתוך הקרטונים של הקצפת מים ושופכים לקערה.

2. מקציפים את תכולת הקערה.

3. שמים בקערית מעט מים עם כפית נס קפה וכפית סוכר.

4. טובלים כל ביסקוויטי בקערית ומסדרים בשכבה יפה בתבנית מרובעת.

5. שופכים מעל 2/3 מהקצפת.

6. מסרים שוב שכבת ביסקוויטים טבולים ומעל את שאר הקצפת.

7. מגרדים מעל שוקולד מריר וישר להקפאה.

תהנו!!!

הערות

המתכון באדיבות יונה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מתן כהנא באולפן כיפה  צילום: כיפה

מתן כהנא על הציבור החרדי: רבנים שמנחים להפר הנחיות מכניסים אצבע בעין של המדינה

קרא עוד