סגור

עוגת גבינה צרפתית בציפוי שמנת חמוצה. מעולה.

כא באב התשסז
,
05 באוגוסט, 2007
05/08/2007 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים:

8 ביצים בגודל מס´ 2 100 גרם אבקת סוכר

450 גר´ סוכר 100 גרם שוקולד מריר

4 יחידות גבינה-קילו 100 גרם חמאה

4 יחידות שמנת חמוצה ½ ק"ג פתי בר אסם

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

• לערבב בבלנדר את הביסקוויטים והחמאה עד לקבלת עיסה. לקחת את העיסה ולרדד עם היד בתבנית בגובה שווה.

• להקציף את הסוכר והביצים(אין צורך להפריד ביצים) לאחר קבלת הקצפת יש לחבר בעדינות את הגבינה (4 יחידות) לתוך הקציפה ולקפל בעדינות.

• יש לצקת את כל החומרים לתבנית על העיסה של הביסקוויטים.בינתיים יש לחמם את התנור ל 180 מעלות (לא יותר) להכניס את העוגה לאמצע התנור לאפיה של 50 דק´. מומלץ לא לפתוח את התנור במשך ½ שעה.לאחר חצי שעה מומלץ לכסות בנייר פרגמנט על מנת שלא תשחים יותר מידי.

• לקחת 4 שמנת חמוצה ולחבר עם 100 גר´ אבקת סוכר.

• כעבור 50 דק´ יש להוציא את העוגה מהתנור לצקת עליה את השמנת החמוצה ולהחזיר לתנור לעוד 10 דק´ אפיה (יש לבצע פעולה זאת מהר ולא להתעכב).

• בסיום האפייה יש להוציא את העוגה מהתנור. להשאיר אותה בתבנית עד שתתקרר. כעבור שעתים לגרד מעליה שוקולד מריר ולשים במקרר.

הערות

המתכון באדיבות מתכון של השף הלבן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

סיכת לוחם החילוץ החדשה צילום: דובר צה"ל

הסיכה החדשה של צה"ל

קרא עוד