סגור

עוגת גבינה עם פירורים מרשימה וטעימה

ו באייר התשעב
,
28 באפריל, 2012
28/04/2012 21:20
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לבסיס (ומעט לטופ):

2 חבילות (בודדים) של ביסקוויטים כתושים דק

150 גרם חמאה מומסת

הקרם:

1 שמנת מתוקה 25%

גבינה לבנה 5% -500 גרם

2 אבקות פודינג וניל

סוכר לפי טעם

1/2 כוס חלב

הוראות הכנה

בסיס:

מכניסים את הביסקוויטים הכתושים לתוך קערה,יוצקים מעל את החמאה המומסת ומערבבים לעיסה.

מורחים 75% מהעיסה בתבנית. 25% משאירים בצד.

הקרם:

מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב,מוסיפים חצי כוס חלב, את שני הפודינג-וניל וסוכר לפי הטעם.

יוצקים את הקרם מעל הבסיס,ומעל הקרם מפזרים את הפירורים ומכניסים למקרר (לא למקפיא!)

הערות

תבנית עגולה בקוטר 30 ס"מ בתאבון!! :-)

המתכון באדיבות עירבוב מתכונים

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

רינה שנרב צילום: באדיבות המשפחה

הותר לפרסום: רינה שנרב נרצחה בפיגוע במעיין דני

קרא עוד