סגור

סופלה שוקולד

יג בתשרי התשסט
,
12 באוקטובר, 2008
12/10/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

מנג´טים לסופלה

110 שוקולד מריר

100 גרם מרגרינה

4 ביצים

1.5 כוסות סוכר

3/4 כוס קמח

כפית ת. וניל

הוראות הכנה

מחממים מראש תנור על 230 מעלות,

מקציפים ביצים שלמות ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. מוסיפים קמח ותמצית וניל.

ממיסים את השוקולד והמרגרינה ומוסיפים לתערובת.

מורחים את המנג´טים בשמן(כולל את הדפנות) ומפזרים סוכר בתחתית המנג´ט.

אופים 13 דק´ בדיוק!

בתאבון :)

הערות

8 אפשר להכין רוטב לסופלה- 100 גרם שוקולד מריר, 25 גרם מרגרינה ו2 כפות יין אבל לא חייב.. מעולה גם בלי הרוטב.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

סייבר. אילוסטרציה צילום: shutterstock

הותר לפרסום: סוכלה מתקפת סייבר נגד התעשיות הביטחוניות בישראל

קרא עוד