מתכון להכנת קרמבו ביתי עם העוגיות המקוריות של הקרמבו

חדשות כיפה חדשות כיפה 09/03/22 10:30 ו באדר ב'

צילום: אפיפית הדר
צילום: אפיפית הדר

מצרכים

שקית הביסקוויט של קרמבו הדר (וניל או שוקו)

לקצפת:

3 ביצים גדולות

1 כוס סוכר

לציפוי שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר

כף שמן קנולה + כף שוקולד למריחה

הוראות הכנה

קצפת:

ממיסים את הסוכר בתוך החלבונים בבן מארי (אמבט מים), עד שהסוכר יתמוסס כליל.

מקציפים את התערובת במיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב (בערך 6 דקות).

לוקחים עוגיית קרמבו טעימה של הדר ומזלפים עליה את הקרם בתנועה מעגלית לגובה.

מקפיאים במשך שעתיים, להתקשות

מכינים את הציפוי

בתוך כלי צר, ממיסים שוקולד חלב עם כף שמן וכף שוקולד למריחה (אמבט מים).

(אם אין שוקולד למריחה, אפשר להחליף לעוד כף שמן קנולה)

לערבב עד לקבלת מרקם נוזלי חלק.

טובלים כל קרמבו הפוך בתוך ציפוי השוקולד עד לציפוי מלא.

שומרים בכלי אטום במקרר.

לחובבי הגרסה החלבית, ניתן להכין את הקצפת מהקצפה של מיכל שמנת מתוקה 250 גרם.

עם חצי חבילה של אינסטנט פודינג (וניל, קרמל, שוקו).

* ניתן לקשט כיד הדמיון עם זילופים של שוקולד לבן, סוכריות צבעוניות, שוקולד מגורד וכו'.

המתכון באדיבות אפיפית הדר

כתבות נוספות