מצרכים
- 2 בננות בשלות מאוד
- חלב קוקוס
- 5 ביסקוויטים לוטוס (או אחרים, לפי הטעם)
- 4 כפות אבקת קקאו
- 1 כפית תמצית וניל
תוספות אפשריות:
- קצפת צמחית
- שוקולד נמס
- ביסקוויטים קצוצים
- שוקולד צ'יפס מריר
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
ערב קודם קולפים ופורסים את הבננות ומקפיאים. שמים את כל החומרים בבלנדר ומעבדים עד לקבלת שייק סמיך וחלק, מכניסים למקרר ל-30 דקות למיזוג הטעמים היטב.
ממיסים כמה קוביות שוקולד על אדי מים (בשיטת בן מארי), מקשטים את הכוס, מכניסים למקפיא ל-10 דקות כדי שהשוקולד יתמצק. מוציאים מהמקרר ויוצקים פנימה את המילקשייק עד שהכוס מלאה. מקשטים בקצפת צמחית, שוקולד מומס, ביסקוויטים קצוצים ושבבי שוקולד.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן