לפתן חבושים

ה בתשרי התשסז
,
27 בספטמבר, 2006
27/09/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חבושים

סוכר

לימון

מקל קנמון

אפשר להוסיף פירות אחרים

הוראות הכנה

רוחצים היטב את החבושים ומקרצפים את הקליפה, חותכים לפלחים לא גדולים. שמים בסיר מים, ומבשלים . מוסיפים סוכר ולימון לפי הטעם ומקל קנמון – למי שאוהב. לאחר שהחבושים מתחילים להתרכך – זה לוקח הרבה זמן, אפשר להוסיף פלחי אגסים ותפוחים, ענבים וכל פרי אחר. מבשלים עד לריכוך.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מקלב. תוקף את קובי צילום: דוד כהן/פלאש 90

מקלב תוקף: "רון קובי פגע בקודשי ישראל וביסודות העם היהודי"

קרא עוד