כריך גלידה-סניקרס

חדשות כיפה חדשות כיפה 01/08/19 14:36 כט בתמוז התשעט

סניקרס סנדוויץ גלידה, צילום: יח"צ
סניקרס סנדוויץ גלידה, צילום: יח"צ

מצרכים

עבור הסנדוויץ':

150 גר' חמאת בוטנים

50 גר' סוכר חום

70 גר' נקטר אגבה

25 גר' שמן קוקוס

100 גר' קמח שיבולת שועל

5 גר' סודה לאפייה

1 גר' מלח

עבור המילוי:

½ ליטר גלידת וניל

50 גר' בוטנים קלויים, קצוצים ומקולפים

ציפוי:

150 גר' שוקולד מריר 50%

15 גר' שמן קוקוס

הוראות הכנה

לבסיסי הסנדוויץ' - ערבבו את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. (במידה ושמן הקוקוס סמיך מידי, חממו אותו למשך כמה דקות).

חממו מראש תנור ל-180ºC. בינתיים, צרו כדורים קטנים מהבצק שנועד לעוגיות שבתחתית.

הכניסו את הבצק לתבניות מאפינס והדקו אותו לתחתית. בצק העוגיות יהווה כ-¼ מהתבנית ויתפח בתנור. במידה ואין ברשותכם תבניות מאפינס, תוכלו להשתמש בתבנית מלבנית ולחתוך את הבצק בהמשך.

אפו למשך כ-11 דקות והניחו שיתקרר בצד.

פזרו כף מלאה בגלידה על כל עוגייה ומעליה הניחו מספר בוטנים מקולפים. אחסנו במקרר עד שיהפכו למוצקות.

המיסו שוקולד ב"אמבט מרים" עם שמן קוקוס. לאחר שהגלידה התקררה מספיק, מלאו כל תבנית בשוקולד.

קשטו את החלק העליון של כל תבנית בעזרת בוטנים, סוכריות צבעוניות או שכבת שוקולד.

הניחו במקרר עד שהשוקולד בחלק העליון יהפוך למוצק.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות