טראפלס אגוזים שוקולד צי'פס

יח באדר ב'
,
25 במרץ, 2019
25/03/2019 15:24
טראפלס אגוזים שוקולד צי

טראפלס אגוזים שוקולד צי'פס צילום: המותג Teka

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

400 גרם חומוס מבושל

50 גרם אבקת שיבולת שועל

150 גרם חמאת בוטנים

50 גרם סירופ אגבה

75 גרם שוקולד צ'יפס

לקישוט:

200 גרם שוקולד 55% קקאו

20 גרם מרגרינה

הוראות הכנה

מעכו את החומוס בבלנדר, הוסיפו חמאת בוטנים, אבקת שיבולת שועל וסירופ אגבה עד לקבלת משחה חלקה.

הוסיפו את השוקולד צ'יפס ערבבו שוב והכינו כדורים קטנים. הכניסו אותם למקפיא.

המיסו שוקולד והוסיפו את המרגרינה. ערבבו עד לתערובת חלקה. טבלו את הטראפלס בשוקולד המומס והניחו על נייר אפייה. החזירו למקפיא ל-30 דקות עד שהשוקולד יתקשה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יו"ר מועצת יש"ע הבא? אפי איתם צילום: פלאש 90. יוסי זליגר

אפי איתם: "לא תהיה לנו ברירה אלא לחסל את הגרעין האיראני"

קרא עוד