סגור

גלידת שוקו בננה

כט בתשרי התשעג
,
15 באוקטובר, 2012
15/10/2012 0:20
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

רביעיית מעדן "גמדים" בטעם בננה

2 מיכלי שמנת מתוקה

ביסקוויטים "פתי-בר" לריפוד תחתית התבנית

כוס שוקו (על בסיס מים בלבד, לא צריך חלב)

חבילת שוקולד מריר

הוראות הכנה

בקערה שופכים את תכולת ארבעת המעדנים ומערבבים היטב שיקבלו מרקם אחיד וקרמי.

בקערה נוספת מקציפים מיכל שמנת מתוקה.

מקפלים את תכולות שתי הקערות הנ"ל- ביחד.

טובלים ביסקוויטים בשוקו ומרפדים את תחתית התבנית.

מעל יוצקים את התערובת, ומיישרים למעלה בערת מרית

מכניסים למקפיא על מנת שיקפא ויתקשה.

כשמתקשה- ממיסים בשיטת בן מארי (סיר כפול) את השוקולד במיכל השמנת המתוקה- וכשתערובת השוקולד אחידה (והתערובת שהייתה במקפיא באמת קפואה וקשה לגמרי) שופכים אותה מעל- ומכניסים למקרר!!!

זה יוצא כמו ארטיק שוקו בננה האגדי:)

הערות

תבנית A4
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

תפילה בימי הקורונה. חוזרים להתפלל בחוץ? צילום: גרשון אלינסון, פלאש 90

ההגבלות בבתי הכנסת - 50 איש: "אם יש צורך - לשוב למנייני החצרות"

קרא עוד