מצרכים
1 גביע יוגורט
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות סילאן
4 בננות קפואות
כפית תמצית וניל טבעית
כ-100 קק"ל למנה
הוראות הכנה
מערבבים בבלנדר את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.
יוצקים את הבלילה ל-6 כוסות קטנות ומעמידים כפית במרכזן (ניתן להעמיד אותה בעזרת גומייה המלופפת על פיית הכוס) או לחלופין יוצקים למעמד המיועד לשלגונים.
מקפיאים במקרר למשך שלוש שעות לפחות.
מניחים את הכוסית מתחת לזרם מים על מנת להפריד בין השלגון לכלי.
בתיאבון!
המתכון באדיבות שני ששון, דיאטנית קלינית ברשת סטודיו סי