פרוייקט הסקי הדתי

גלידה מסטיק

מדינהשלבורקס 25/03/10 00:00 י בניסן התשע

גלידת מסטיק, צילום: shutterstock
גלידת מסטיק, צילום: shutterstock

מצרכים

4 כוס/ות חלב - או 4 כוסות שמנת מתוקה

1 כוס/ות סוכר

2 כף/ות קורנפלור - או 3 כפות אבקת סחלב

1/2 כפית/ות מסטיקא טחונה

1 כפית/ות מי ורדים

1/4 כוס/ות מים רותחים ( להמסת המסטיקא )

קורט צבע מאכל טבעי ( לא חובה )

הוראות הכנה

1. בסיר בינוני מחממים את החלב.

2. להסיר מהאש ממש לפני הרתיחה.

3. בקערה קטנה ממיסים את הקורנפלור או הסחלב במעט מים קרים, מעט מאד רק עד שנמס.

4. מחזירים את סיר החלב לאש נמוכה.

5. מוסיפים לחלב את תערובת הקורנפלור/סחלב תוך ערבוב מתמיד.

6. ממשיכים לבשל עד שהתערובת מסמיכה. 7

7. מוסיפים את המסטיקא ואת מי הורדים ומערבבים נמרצות.

8. מניחים להתקרר.

9. מעבירים למכונת גלידה, ופועלים לפי ההוראות.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר