פרוייקט הסקי הדתי

גלידה וניל/פרפה

מיצמיצ 24/10/08 00:00 כה בתשרי התשסט

פרפה וניל, צילום: shutterstock
פרפה וניל, צילום: shutterstock

מצרכים

הוראות הכנה

אופציה 1

אפשר להכין סירופ מ3/4 כוס מים+1/4 כוס סוכר+ מקל וניל או סוכר וניל

לשפוך לאט לאט לתוך 4 חלמונים תוך הקצפתם

להמשיך להקציף עד שמתקבלת קציפה גבוהה ובהירה

להקציף 1 ריץ´ ולקפל לקציפה,להקפיא

אופציה2

אפשר להקציף 6 חלבונים עם 1/3 כוס סוכר+ 2 שקיות סוכר וניל

להקציף 2 ריץ´ קצפת.

לקפל את 2 הקצפות זו בזו ולהקפיא.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר