סגור

בננה לוטי - הגרסה האשכנזית

י בטבת התשעג
,
23 בדצמבר, 2012
23/12/2012 15:58
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

כוס מים

2 ביצים

4 כפות קמח ת"א

2 כפות שמן

3 בננות פרוסות

2 חב´ שוקולד מריר

קוקוס לזריה

הוראות הכנה

מערבבים היטב: מים, ביצים, קמח ת"א ושמן.

אני עושה את זה בקנקן קטן - וכך קל ליצוק מהבלילה למחבת.

מחממים מחבת קטנה, ומטגנים בה את הבלינצ´ס. לא צריך לשים שמן!!

מטגנים אותם רק מצד אחד ועורמים בצלחת.

כשכל הבלינצ´ים מוכנים, לוקחים אחד, שמים בתוכו (על הצד הלא מטוגן)

2 קוביות שוקולד, 2 פרוסות בננה ומעט קוקוס.

מקפלים מארבעת הצדדים למעטפה סגורה, ומטגנים משני הצדדים להזהבה קלה נוספת.

זהו!!

לשובע.

הערות

14 יחידות יש הרבה יתרונות במתכון הזה:
א. יחסית לקינוח הוא לא יקר
ב. מלבד הסוכר שבשוקולד אין תוספת סוכר.
ג. כשר לפסח
ד. ללא מרגרינה או שמנת צמחית.
ה. פרווה.
ו. המתכון הזה לבלינצ´ס הוא נהדר!! תמיד תמיד מצליח.
תהנו!!

המתכון באדיבות הבלינצ´ס משכנה, המילוי מבוסס על קינוח תאילנדי מפורסם.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הקצינה עם אביה בבית הנשיא צילום: מארק ניימן, לע"מ

התרגשות בבית הנשיא: הקצינה המצטיינת נפגשה עם הוריה לאחר למעלה משנה

קרא עוד