אגסים ביין 2

ח בתמוז התשסד
,
27 ביוני, 2004
27/06/2004 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חצאי אגסים (עם כפית לעשות גומה ובאותה הזדמנות להוציא את הגרעינים)

יין

קינמון

סוכר חום

אגוזים וצימוקים

הוראות הכנה

מסדרים בתבנית את האגסים

על כל אגס (בגומה) שמים:

1.5 כפיות סוכר חום, אגוזים וצימוקים

שופכים על הכל את היין עם הקינמון

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור

כשהאגסים רכים, להוריד את הכיסוי ולהשחים מעט

אפשר לרכך את האגסים לפני האפיה:

שמים את האגסים החצויים בקערה עם יין, מים וקינמון, מכסים ומכניסים למיקרוגל למספר דקות עד שמתרככים ואח"כ מסדרים בתבנית....

הערות

לפי כמות האגסים
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אילוסטרציה צילום: shutterstock

האם Google Maps משתנה בהתאם לצרכים פוליטיים?

קרא עוד