פשטידת פלפלים וגבינות

חדשות כיפה dodo1001 15/08/06 00:00 כא באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 קוטג` תנובה % 1/2 ,

¨ 100 גרם גבינה לבנה תנובה % 1/2 ,

¨ 100 גרם צפתית פיראוס % 1/2 ,

¨ 50 גרם גבינה פתיתים עמק לייט 9%,

¨ 250 גרם גבינת כנען % 5,

¨ 2 ביצים,

¨ 2 כפות קמח.

¨ 6 פלפלים במספר צבעים,

¨ 2 קוביות בזיליקום קפוא,

¨ 2 כפות שמיר קצוץ,

¨ מלח ופלפל לפי הטעם.

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום º 180

1. קולים את הפלפלים בתנור כחצי שעה . בעודם חמים מכניסים את הפלפלים לכלי סגור עד שהתקררו וכך הקילוף יהיה קל. מנקים מהקליפה והגרעינים ושוטפים.

2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד פתיתי עמק לייט.

3. על תבנית מרובעת משטחים את הפלפלים (אך משאירים בצד מס` רצועות פלפלים במספר צבעים לעיטור).

4. יוצקים את תערובת הגבינה מעל הפלפלים מפזרים מעל את פתיתי הגבינה .

5. את רצועות הפלפלים הנותרות מסדרים על הגבינה בצורה של שתי וערב.

6. אופים כשעה.

הערות

כתבות נוספות