פשטידת פטריות מוקרמת

חדשות כיפה אמונה10 15/12/09 00:00 כח בכסלו התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

מצרכים:

3 ביצים

1 שמנת "השף הלבן" לבישול

2 קופסאות פטריות טריות/שימורים(אני אישית מעדיפה פטריות טריות זה משדרג את הטעם)

1 בצל גדול

1/2 חבילת גבינה צהובה מגורדת

1 קוטג

אגוז מוסקט

שקית רוטב פיטריות(רצוי אבקת רוטב פטריות מוקרם אך לא חובה.)

מעט חלב(במידה שיש מליחות כתוצאה מהמרק פיטריות...לא חובה...)

4 כפות קמח תופח

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

טיגון בצל+פיטריות עד להזהבה(לא להשחימם כי אחרת טעמם יהיה מר.)

להסיר מהאש ולהניח לזה להתקרר.

לאחר מכן להעביר לקערה,להוסיף את שאר המצרכים ולערבב הכל יחדיו בתנועת קיפול...

לשמן את התבנית ולאפות בחום של 180 מעלות.

בתאבון!(+:

הערות

המתכון באדיבות מעיין

כתבות נוספות