פשטידת אטריות וגבינה

חדשות כיפה מיצמיצ 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

250 גרם איטריות

3 ביצים

1 גביע שמנת חמוצה

4 כפות גבינת קוטג´

2 כפות חמאה

4 כפות פירורי לחם

80 גרם גבינה צהובה מגוררת

1 כפיות מלח

קורט פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט מגורר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1 מכינים את האיטריות במי מלח ע"פ ההוראות הרשומות על

גבי השקית עד לריכוך, ומוציאים לקערה לצינון (לא לסנן

את האיטריות).

.2 בקערה מערבבים את הביצים עם השמנת החמוצה,

הקוטג´, 50 גרם מהגבינה הצהובה, מלח, פלפל, ואגוז

מוסקט.

.3 משמנים היטב בחמאה תבנית פיירקס עגולה או מלבנית

(לא גדולה) ומפזרים פירורי לחם על החמאה.

.4 מערבבים את בלילת הביצים עם האיטריות היטב

לתערובת אחידה.

.5 יוצקים את תערובת האיטריות אל תבנית הפיירקס.

.6 מערבבים את פירורי הלחם הנותרים עם הגבינה הצהובה,

מפזרים מעל האיטריות, ומעל את החמאה הנותרים

בחתיכות קטנות.

.7 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות

בערך עד שהמאפה תופח ומזהיב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות