מצרכים
5 קישואים גדולים קלופים ומגוררים גס -לסחוט היטב את הנוזלים
3 בצלים גדולים קצוצים (אנחנו מעדיפים פחות בצל)
1/2 1 כוסות קמח תופח
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן (אני מוסיפה רק 1/2 הכוס)
3 ביצים
1 כף אבקת מרק טעם עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים את הקישואים הסחוטים עם שאר החומרים לתערובת אחידה ומתבלים לפי הטעם.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת.
אופים בחום בינוני כשעה או עד שהפשטידה תתיצב.
חשוב:את הפשטידה הזו מומלץ מאוד לחתוך למנות כשהיא קרה ולפני חימום חוזר.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות קובי בר