קיש פטריות ועשבי תיבול

מיצמיצ 04/11/08 00:00 ו בחשון התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

200 גר´ קמח

120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות אפשר להחליף למחמאה

6 גר´ מלח

קורט סוכר

שמנת מתוקה לפי הצורך - עד שהבצק לא דביק.אפשר מים במקום

מלית

220 סמ"ק שמנת מתוקה

50 סמ"ק חלב אפשר ריץ´ תחליף חלב או קצפת צמחית

4 ביצים

2 חלמונים

2 כפות עשבי תיבול מחמישה סוגים שונים

300 גר´ פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות

מלח, פלפל לבן

הוראות הכנה

לערבב יחד קמח, מלח, סוכר וחמאה להוסיף בהדרגה שמנת עד לקבלת בצק. לקרר במשך חצי שעה - רצוי לקרר לא מגולגל כמו כדור, אלא שטוח כמו פיתה.

לאדות את הפטריות ולקרר

לערבב את כל החומרים יחדד, לצקת לתבנית פאי, לאפות 25 דקות בחום של 170 מעלות

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר