פשטידת פסטה עם גבינות

אחת מל"ו 22/10/06 00:00 ל בתשרי התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 חבילת פסטה (500 גרם) - פנה או קרניים,(ואצלי היום סתם ספגטי רגיל,שבשלתי ברוטב עגבניות ) מבושלת לפי הוראות היצרן

1 גביע קוטג´

2 ביצים

חופן גבינה צהובה

1/2 גליל גבינת פרומעז או 100 גרם גבינת מוצרלה, או 100 גרם גבינת "חמד"

מלח ופלפל

הוראות הכנה

1. בקערה גדולה מערבבים פסטה, קוטג´, ביצים וגבינה צהובה.

2. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים למעלה את הגבינות הנותרות.

3. אופים כ-20 דקות בחום בינוני (180 מעלות) עד שהמאפה מזהיב.

אופציות לגיוון:

- בצל מטוגן אחד ילך טוב במיוחד אם יש לכם שאריות של גבינות בעם בצל מעושן .

- לגבינות עם עשבי תיבול אפשר להוסיף עוד עשבים טריים.

- עגבניות מיובשות, זיתים, אנשובי וצלפים הולכים יופי עם המאפה הזה - כולם ביחד וכל אחד לחוד

הערות

המתכון באדיבות איילת בן יוסף YNET

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר