פשטידת פסטה עם גבינות

אחת מל"ו 22/10/06 00:00 ל בתשרי התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 חבילת פסטה (500 גרם) - פנה או קרניים,(ואצלי היום סתם ספגטי רגיל,שבשלתי ברוטב עגבניות ) מבושלת לפי הוראות היצרן

1 גביע קוטג´

2 ביצים

חופן גבינה צהובה

1/2 גליל גבינת פרומעז או 100 גרם גבינת מוצרלה, או 100 גרם גבינת "חמד"

מלח ופלפל

הוראות הכנה

1. בקערה גדולה מערבבים פסטה, קוטג´, ביצים וגבינה צהובה.

2. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים למעלה את הגבינות הנותרות.

3. אופים כ-20 דקות בחום בינוני (180 מעלות) עד שהמאפה מזהיב.

אופציות לגיוון:

- בצל מטוגן אחד ילך טוב במיוחד אם יש לכם שאריות של גבינות בעם בצל מעושן .

- לגבינות עם עשבי תיבול אפשר להוסיף עוד עשבים טריים.

- עגבניות מיובשות, זיתים, אנשובי וצלפים הולכים יופי עם המאפה הזה - כולם ביחד וכל אחד לחוד

הערות

המתכון באדיבות איילת בן יוסף YNET

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר