מצרכים
חצי חבילת פסטה (פוזילי/פנה/קונכיות) - לבשל לפי הוראות היצרן
2 קופסאות שימורי טונה
לערבב יחד.
מכינים רוטב בשמל: על אש קטנה לבשל 50 גר´ חמאה ושתי כפות קמח, לאחר שמתגבשים יחד להוסיף שתי כוסות חלב חם. כשנעשה נוזל צמיגי (איזה
הסברים ) מורידים מהאש ומוסיפים לקערה הפסטה והטונה. אח"כ מוסיפים 150 ג"ר גבינה צהובה מגוררת ושולחים לתנור (חום בינוני, כחצי שעה(.
הוראות הכנה
הערות
שתפו את הכתבה
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!