פשטידת פסטה וטונה

מיצמיצ 26/02/08 00:00 כ באדר א'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

פשטידת פסטה עם טונה ברוטב עגבניות\\ניקי ב

2 בצלים חתוכים לקוביות

2 עגבניות חתוכות לקוביות

2 כפיות שום כתוש

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

2 קופסת רסק עגבניות

מים

1 כפית פפריקה מתוקה

סוכר, מלח, פלפל, אבקת מרק

2 ביצים

2 קופסאות טונה מפוררות

גבינה צהובה מגוררת, פרמזן.

חצי חבילת פסטה

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

להכין את הפסטה

לטגן את הבצל , להוסיף שום כתוש, קוביות פלפל , קוביות העגבניות, לטגן עד שהירקות מתרככים.

להוסיף את רסק העגבניות, מילאתי מים בשתי הקופסאות הריקות והוספתי לתבשיל.

להוסיף את הסוכר והתבלינים.

להוסיף את הטונה המפוררת לערבב, להוסיף את שתי הביצים ולערבב , לטגן 5 ד´

לתקן טעמים.

לסנן את הפסטה ולשפוך לקערה, להוסיף את התבשיל שהכנו, לערבב היטב.

להכניס את התבשיל לתנור ל20 -25 ד´, חום בינוני

לקראת הסוף לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת, אפשר גם פרמזן.

שהגבינות נמסות להוציא מהתנור.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר