סגור

פשטידת פסטה וטונה

כ באדר א'
,
26 בפברואר, 2008
26/02/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

פשטידת פסטה עם טונה ברוטב עגבניות\\ניקי ב

2 בצלים חתוכים לקוביות

2 עגבניות חתוכות לקוביות

2 כפיות שום כתוש

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

2 קופסת רסק עגבניות

מים

1 כפית פפריקה מתוקה

סוכר, מלח, פלפל, אבקת מרק

2 ביצים

2 קופסאות טונה מפוררות

גבינה צהובה מגוררת, פרמזן.

חצי חבילת פסטה

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

להכין את הפסטה

לטגן את הבצל , להוסיף שום כתוש, קוביות פלפל , קוביות העגבניות, לטגן עד שהירקות מתרככים.

להוסיף את רסק העגבניות, מילאתי מים בשתי הקופסאות הריקות והוספתי לתבשיל.

להוסיף את הסוכר והתבלינים.

להוסיף את הטונה המפוררת לערבב, להוסיף את שתי הביצים ולערבב , לטגן 5 ד´

לתקן טעמים.

לסנן את הפסטה ולשפוך לקערה, להוסיף את התבשיל שהכנו, לערבב היטב.

להכניס את התבשיל לתנור ל20 -25 ד´, חום בינוני

לקראת הסוף לפזר למעלה גבינה צהובה מגוררת, אפשר גם פרמזן.

שהגבינות נמסות להוציא מהתנור.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
העברת
מתנות
לאביונים
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב יהודה מרמורשטיין בראיון מיוחד לחדשות כיפה צילום: חדשות כיפה

מרגש: הסיפור מאחורי עמותת 'עלה'

קרא עוד