סגור

פשטידת פטריות וגבינה

כד בסיון התשסח
,
27 ביוני, 2008
27/06/2008 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 ביצים גדולות

2 כפות קמח תופח /או 2 כפות קמח + 2 כפיות א.אפיה

500 גר´ גבינה לבנה 5% או 9%

1 כף אבקת מרק פטריות

1 קופסת שימורים פטריות חתוכות מסוננות

הוראות הכנה

מערבבים הכל, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה, ואופים

במשך 30 דקות בחום של 180 מעלות, או עד שהפשטידה מזהיבה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אברי גלעד צילום: פלאש 90. אורן נחשון

אברי גלעד מכחיש: לא כתבתי את הטקסט המיוחס לי

קרא עוד