סגור

פשטידת ספגטי ושמנת

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

500 גר´ ספגטי

חבילת חמאה

5 כפיות קמח

2 כוסות חלב חם

מיכל שמנת מתוקה

חצי כוס גבינת פרמזן או ´גולן´ מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם.

הוראות הכנה

מבשים את המקרוני לפי ההוראות שעל האריזה.

בינתיים מתכינים רביכה: ממיסים 3/4 חבילת חמאה במחבת, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.

מוסיפים בערבוב את החלב, עד שהתערובת אחידה וחלקה.

מסירים מהאש. מוסיפים את הגבינה, המלח והפלפל ומערבבים היטב.

מערבבים את הספגטי המסוננים עם שאריות החמאה, מוסיפים את רוטב השמנת ומערבבים.

מעבירים לכלי חסין אש ואופים בתנור חם כעשר דקות.

חותכים למשולשים ואוכלים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הקהל פונה לקומות התחתונות בבית ליסין צילום: מתן ליונס, חדשות כיפה

צבע אדום בתל אביב: הקהל פונה - ההצגה בבית ליסין בוטלה

קרא עוד