סגור

פשטידת כרובית

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

כרובית בינונית /גדולה

6 כפות מיונז

6 ביצים

כף אבק´ מרק פיטריות

קצת פלפל שחור

הוראות הכנה

פשוט מרתיחים את הכרובית עם מלח קצת,וכשהיא רכה מועכים אותה עם מזלג

ואז פשוט מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים טוב,והופל´ה לתבנית ממוצעת ולתנור לכ45 דק´ בחום של 180 מעלות.לבדוק עם קיסם את גמר האפייה..

אז נכון שזה לא הכי בריא בעולם אבל מהיר ביותר וטעים,בתאבון

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: מנהלת השירות הלאומי אזרחי

לראשונה: יוקם אתר הנצחה לבנות שירות שנפלו במילוי תפקידן

קרא עוד