פשטידת חצילים וגבינה בולגרית

מאגר המתכונים 30/07/12 00:00 יא באב התשעב

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 חצילים גדולים

150 גרם גבינה בולגרית מפוררת

3 ביצים טרופות

100 גרם גבינת קוטג`

מלח ופלפל

2 כפות שמיר קצוץ

1/2 כוס פירורי לחם

הוראות הכנה

1. שמים את החצילים בתבנית שטוחה.

2. מחממים תנור ל – 220 מעלות צלזיוס (חום גבוה מאוד) ואופים את החצילים 50 דקות.

3. מוציאים בכף את בשר החצילים מתוך הקליפה. מסלקים גלעינים כמה שאפשר.מערבבים את כל החומרים (חוץ מהצנוברים), שמים בתבנית לא גדולה, ואופים ב- 180 מעלות צלזיוס ( חום בינוני – גבוה) כ- 45 דקות, או עד שמזהיב.

4. בוזקים על הפשטידה את הצנוברים 10 דקות לאחר תחילת האפייה

הערות

הידעת? ההנחיות לתזונה נכונה ובריאות כוללות המלצה לצריכה של לפחות 3 מנות חלב ליום כחלק מתזונה מאוזנת ובריאה. מהי מנת חלב?
• כוס חלב • חצי גביע גבינה לבנה או קוטג´ • גביע יוגורט.

המתכון באדיבות באדיבות מועצת החלב

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר