סגור

פשטידת בצל

י בתמוז התשסח
,
13 ביולי, 2008
13/07/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 בצלים גדולים

1/3 כוס שמן

4 ביצים

כוס וחצי קמח

שקית אבקת אפיה

כפית פלפל שחור

כפית שטוחה מלח

הוראות הכנה

לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן בשמן 20 דקות על אש קטנה.

לחכות שיתקרר קצת לפני שמוסיפים את שאר החומריםאת שאר החומרים ולערבב, אם העיסה יבשה להוסיף קצת מים.

לאפות בחום בנוני 45 דקות.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

איתמר בן גביר צילום: עוצמה יהודית

כמה קולות קיבלה עוצמה יהודית? (והאם היו מוסיפים עוד מנדט לגוש הימין)

קרא עוד