סגור

פשטידת בצל עריבה!

ב באב התשסט
,
23 ביולי, 2009
23/07/2009 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

בצק עלים (פחות מרבע חבילה),

2 חבילות בצל ירוק (חסלט)

קופסת שימורים של פטריות,

100 ג´ גבינה צהובה מגורדת,

2 ביצים, שמנת מתוקה,

2 כפות קמח,

מוסקט ,

פלפל

ומלח.

הוראות הכנה

משמנים תבנית עגולה גדולה חד פעמי כסופה אפשר במקום פיירקס (יותר אסטטי)

מעל מרדדים בתוך התבנית תוך כדי מתיחה את הבצק עלים שכבה דקה אך לא מאוד לאחר מכן משרים את הבצל בטיפת מי סבון 3 דקות ואז שוטפים היטב וחותכים דק (כמו לסלט) כולל הזנבות. לאחר מכן מטגנים את הבצל ואז שמים אותו לאחר הטיגון על הבצק אח"כ מוסיפים את הפטריות (אם הן לא חתוכות לחתוך אותם) ואז את הגבינה הצהובה על הפטריות. בקערה נפרדת לשפוך ת´שמנת מתוקה, 2 ביצים, 2 כפות קמח... מלח פלפל ומעט מוסקט לערבב היטב לשפוך את העיסה על הפשטידה 45-50 דקות בתנור על 180 מעלות....

בתיאבון!

הערות

7 איש תקשיבו! זאת הפשטידה הכי טעימת שאכלתי... אנלא מכירה מישהו שלא טועם ולא מבקש ת´מתכון!

המתכון באדיבות סבתא שלי שהביאה מלא יודעת מי...

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אורי אריאל צילום: ללא קרדיט

בלי אף מילה על ימינה: הקריאה הרופסת של אורי אריאל

קרא עוד