סגור

פשטידת בצל ופיטריות

כ בכסלו התשסז
,
11 בדצמבר, 2006
11/12/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

בצק:

• 1 מרגרינה מומסת

• 1 גביע אשל

• 2.5 כוסות קמח תופח (אם משתמשים בקמח רגיל, מוסיפים 1 אבקת אפיה)

מילוי:

• 5-6 בצלים בגודל בינוני

• 4-5 כפות חמאה\ מרגרינה

• 1 קופסא פטריות חתוכות

• 1 שמנת מתוקה

• פלפל

• מלח

• מרק עוף

• גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה

1. משטחים את הבצק על התבנית

2. חותכים את הבצל ומטגנים עם מרגרינה עד שהוא מזהיב

3. מוסיפים פטריות לבצל ומטגנים יחד 5 דקות

4. מוסיפים 1 שמנת מתוקה, כפית מרק עוף, 4\1 כפית מלח ו- 4\1 כפית פלפל

5. מבשלים את כל התערובת יחד על אש נמוכה 5 דקות

6. מורידים מהאש ומחכים שהתערובת תתקרר

7. טורפים 3 ביצים ומוסיפים לתערובת לאחר שהתקררה ומערבבים

8. שופכים את הבלילה על הבצק שמשוטח בתבנית

9. אופים כ- 20-25 דקות בחום של 170

10. מוציאים מהתנור, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור ל 10-15 דקות נוספות

* לפני שחותכים מומלץ לחכות שהפשטידה תתקרר קצת כדי שהמילוי לא יתפורר

הערות

תבנית

המתכון באדיבות מחברה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חוגגים 20 שנה בפני קדם צילום: גרשון אלינסון

היישוב פני קדם חגג 20 שנה

קרא עוד