פשטידת בצל ופיטריות

danush20 11/12/06 00:00 כ בכסלו התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

בצק:

• 1 מרגרינה מומסת

• 1 גביע אשל

• 2.5 כוסות קמח תופח (אם משתמשים בקמח רגיל, מוסיפים 1 אבקת אפיה)

מילוי:

• 5-6 בצלים בגודל בינוני

• 4-5 כפות חמאה\ מרגרינה

• 1 קופסא פטריות חתוכות

• 1 שמנת מתוקה

• פלפל

• מלח

• מרק עוף

• גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה

1. משטחים את הבצק על התבנית

2. חותכים את הבצל ומטגנים עם מרגרינה עד שהוא מזהיב

3. מוסיפים פטריות לבצל ומטגנים יחד 5 דקות

4. מוסיפים 1 שמנת מתוקה, כפית מרק עוף, 4\1 כפית מלח ו- 4\1 כפית פלפל

5. מבשלים את כל התערובת יחד על אש נמוכה 5 דקות

6. מורידים מהאש ומחכים שהתערובת תתקרר

7. טורפים 3 ביצים ומוסיפים לתערובת לאחר שהתקררה ומערבבים

8. שופכים את הבלילה על הבצק שמשוטח בתבנית

9. אופים כ- 20-25 דקות בחום של 170

10. מוציאים מהתנור, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור ל 10-15 דקות נוספות

* לפני שחותכים מומלץ לחכות שהפשטידה תתקרר קצת כדי שהמילוי לא יתפורר

הערות

תבנית

המתכון באדיבות מחברה

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר