סגור

פסטה בפירורים

כד בטבת התשסז
,
14 בינואר, 2007
14/01/2007 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חבילת פסטה מבושלת

פירורי לחם בנדיבות / פירורית /קמח מצה

שמן

הוראות הכנה

מחממים שמן בסיר באופן שיכסה את התחתית אבל לא יהיה גבוה מאד - מקסימום אפשר להוסיף שמן בהמשך.

מטגנים את פירורי הלחם עד שישחימו מעט.

מוסיפים את הפסטה ומערבבים כך שהשמן עם הפירורים יצפה את הכל, ו - זהו!

אם מכינים עם קמח מצה - מחממים את השמן, מוסיפים את הפסטה, מערבבים כך שהשמן יצפה את הפסטה (לא כדאי לשים יותר מדי שמן כדי שלא יצא שמנוני ומגעיל. תמיד אפשר להוסיף שמן בהמשך), שופכים בנדיבות קמח מצה, מערבבים עד שהפסטה מצופה.

הערות

המתכון באדיבות אמא שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
העברת
מתנות
לאביונים
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בחירות צילום: פלאש 90

לראשונה: קלפיות ישראליות באיחוד האמירויות, מרוקו ובחריין

קרא עוד