פסטה בפירורים

tamarev 14/01/07 00:00 כד בטבת התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חבילת פסטה מבושלת

פירורי לחם בנדיבות / פירורית /קמח מצה

שמן

הוראות הכנה

מחממים שמן בסיר באופן שיכסה את התחתית אבל לא יהיה גבוה מאד - מקסימום אפשר להוסיף שמן בהמשך.

מטגנים את פירורי הלחם עד שישחימו מעט.

מוסיפים את הפסטה ומערבבים כך שהשמן עם הפירורים יצפה את הכל, ו - זהו!

אם מכינים עם קמח מצה - מחממים את השמן, מוסיפים את הפסטה, מערבבים כך שהשמן יצפה את הפסטה (לא כדאי לשים יותר מדי שמן כדי שלא יצא שמנוני ומגעיל. תמיד אפשר להוסיף שמן בהמשך), שופכים בנדיבות קמח מצה, מערבבים עד שהפסטה מצופה.

הערות

המתכון באדיבות אמא שלי

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר