פאי שקדים עם קרם פרנג׳יפאן אפוי, קרם פטיסייר ופירות

רינת אלבז, בעלת קונדיטוריית 'Rinush' 13/03/22 09:59 י באדר ב'

פאי שקדים וקרם פרנגיפאן, צילום: יחצ
פאי שקדים וקרם פרנגיפאן, צילום: יחצ

מצרכים

לטארט שקדים: 80 גרם אבקת שקדים, 70 גרם אבקת סוכר, 180 גרם חמאה , 270 גרם קמח.

לקרם פרנג׳יפאן- 50 גרם חמאה רכה, 50 גרם אבקת סוכר, 50 גרם אבקת שקדים, 1 חלמון, כף קונפלור, כפית רום

קרם פטייסיר: 500 גרם חלב, 120 גרם סוכר , 60 גרם קונפלור, כפית מחית וניל טהורה, 4 חלמונים

הוראות הכנה

טארט שקדים: שמים את הכל במקיסר עם וו גיטרה לקבלת תערובת פירורית להוסיף, ביצה וכפית תמצית וניל.

קרם פרנג׳יפאן : לערבל את הכל במיקסר עד לקבלת ממרח, וסיפים 100 גרם פטיסייר ומערבלים שוב.

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר