פאי שקדים עם קרם פרנג׳יפאן אפוי, קרם פטיסייר ופירות

חדשות כיפה רינת אלבז, בעלת קונדיטוריית 'Rinush' 13/03/22 09:59 י באדר ב'

פאי שקדים וקרם פרנגיפאן, צילום: יחצ
פאי שקדים וקרם פרנגיפאן, צילום: יחצ

מצרכים

לטארט שקדים: 80 גרם אבקת שקדים, 70 גרם אבקת סוכר, 180 גרם חמאה , 270 גרם קמח.

לקרם פרנג׳יפאן- 50 גרם חמאה רכה, 50 גרם אבקת סוכר, 50 גרם אבקת שקדים, 1 חלמון, כף קונפלור, כפית רום

קרם פטייסיר: 500 גרם חלב, 120 גרם סוכר , 60 גרם קונפלור, כפית מחית וניל טהורה, 4 חלמונים

הוראות הכנה

טארט שקדים: שמים את הכל במקיסר עם וו גיטרה לקבלת תערובת פירורית להוסיף, ביצה וכפית תמצית וניל.

קרם פרנג׳יפאן : לערבל את הכל במיקסר עד לקבלת ממרח, וסיפים 100 גרם פטיסייר ומערבלים שוב.

כתבות נוספות