מאפינס תירס

ט באייר התשע
,
23 באפריל, 2010
23/04/2010 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 קופ´ שימורי תירס (550 ג´ לפני סינון) או 1/2 שקית גרגירי תירס קפואים

1 קוטג´

1 שמנת חמוצה של פעם או 2 כפות נדיבות של גבינה לבנה (כ130 ג´ גבינה לבנה)

קמח מצה - עד חצי כוס

גבינה צהובה מגוררת - לפי הטעם (כ80 ג´)

2 ביצים

אופציונלי: 3 פרוסות גבינה צהובה

תבנית שקעים או 12 כלים אישיים

הוראות הכנה

מסננים את התירס ומערבבים את כל החומרים, למעט פרוסות הגבינה הצהובה.

משמנים היטב - עדיף בספריי שמן - את תבנית המאפינס.

אופציונלי: בתחתית כל שקע שמים 1/4 פרוסת גבינה צהובה (ויש שיגידו שיותר טעים לשים למעלה, איך שתרצו).

ממלאים את השקעים (המאפינס לא תופחים) ומכניסים לתנור מחומם ל180 מעלות, בערך 50 דקות.

אם רוצים לחלץ את המאפינס מהשקעים, יש להמתין עד שיתקררו.

בתיאבון.

הערות

12 מאפינס

המתכון באדיבות בהשראת פשטידת תירס של דוסית!

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מתנצל. אהוד ברק צילום: גילי יערי, פלאש 90

ברק מתנצל: "אני נושא באחריות"

קרא עוד