מאפה טונה ופסטה

מיצמיצ 12/07/16 18:47 ו בתמוז התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 כוסות פסטה קצרה ומסולסלת

3 מעטפות רוטב פטריות לפסטה של אוסם

2 קופסאות שימורי טונה (אפשר במים)

2 בצלים פרוסים ומטוגנים

2 כוסות אפונה וגזר קפואה/קופסת שימורים אחת

2 כפיות אבקת מרק פטריות (אני משמיטה, יש מספיק ברוטב)

גבינה צהובה מגוררת לפיזור מעל הפשטידה

4-5 כפות פירורי לחם לפיזור מעל הפשטידה

(אפשר לטגן עם הבצל סלסלת פטריות שמפיניון או קופסת שימורי פטריות אחת)

הוראות הכנה

1.מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה ומסננים.

2.מכינים את רוטב הפטריות בהתאם להוראות היצרן. סבתא אסתר ממירה חצי מכמות החלב הנדרשת במים או בנוזלי השימור של הטונה והירקות) להפחתת קלוריות. אני משתמשת בחלב לכל הכמות (3 כוסות).

3.מערבבים פסטה, בצל מטוגן, אפונה וגזר, טונה ורוטב פטריות.

4.יוצקים לתבנית, מפזרים גבינה מגוררת מעורבבת עם פירורי לחם מעל.

5.אופים לא מכוסה כשעה בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלסיוס

הערות

תבנית חד פעמית בינונית יפי של ארוחה קלה מתאים לתשעת הימים

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר