סגור

לזניית בטטות

י באלול התשסו
,
03 בספטמבר, 2006
03/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

עלי לזניה

--

בטטה בינונית

שום (גבישי או כתוש)

אורגנו/בזיליקום

שמן זית

ג´ינג´ר

--

קופסת עגבניות חתוכות לקוביות

2 קופסאות קטנות של רסק

סוכר

מלח

תבלינים

--

גבינ"צ

גביע שמנת מתוקה

הוראות הכנה

לוקחים בטטה אחת בנונית חתוכה לרצועות(או פרוסה לרצועות) בעובי 1 ס"מ בערך,מתבלים בשום (אפשר כתוש ואפשר שום גבישי), אורגנו או בזיליקום ומעט שמן זית אם יש לך ג´ינגר טרי הולך עם זה מצויין.

מסדרים בתבנית את הבטטה, מורחים מעליה את המשרה, ומכניסים לתנור- 180 מעלות, כחצי שעה-עד שהבטטה מתרככת.

רוטב אדום:

מכינים רוטב עגבניות מקופסת עגבניות חתוכות,2 רסק קטן,חצי כפית סוכר,כפית שטוחה מלח ותבלינים.

רוטב לבן:

קופסת השמנת המתוקה+גבינ"צ

את הלזניה מרכיבים כך:

עלי לזניה,רוטב עגבניות, לפזר רצועות בטטות באופן שווה, מעליו לפזר רוטב לבן, ושוב- עלי לזניה,רוטב אדון, מקלות, רוטב אדום, ומעל- גבינ"צ, שתכסה את הכל.

ומיד- לתנור 180 מעלות כחצי שעה.

הערות

המתכון באדיבות פורום נשואים טריים DSDS

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב אלי סדן, ראש המכינה בעלי צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

המאבק במכינה בעלי נמשך: "תפיסת עולם משיחית"

קרא עוד