טארט בצל

יב באלול התשסו
,
05 בספטמבר, 2006
05/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

400 גר´ בצק פריך (במעבד מזון 2 כוסות קמח+ביצה+100 גר´ חמאה+קצת מלח + מים קרים+ לפי הצורך עד שהופך לכדור שנפרד מהדפנות).

5 בצלים פרוסים דק

70 גר´ חמאה

2 ביצים

3/4מיכל שמנת מתוקה,

מלח, פלפל שחור טחון טרי

2 גבעולי טימין (עלים בלבד)

הוראות הכנה

מרדדים את הבצק לעלה דק ומרפדים בו תבנית מסולסלת של פאי. חותכים וזורקים שוליים מיותרים.

מאדים את הבצל בחמאה, מוסיפים תבלינים. מאדים כמה דקות, תכוך ערבוב, עד שהבצל מתרכך. מוציאים ומקררים.

מערבבים את הביצים והשמנת.

שמים על הבצק את תערובות הבצל בשכבה אחידה.

יוצקים את תערובת השמנת והביצים.

אופים בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות, עד שפני הטארט שחומים ויפים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נתניהו צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

סקר חדש קובע: אם יהיו בחירות - נתניהו אשם

קרא עוד