טארט בצל וזיתים

י באלול התשסו
,
03 בספטמבר, 2006
03/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

5 בצלים גדולים

2 שיני שום

1/3 כוס שמן זית.

בצק לחם - אני עשיתי עם חצי כמות בצק שק"מ, אפשר גם עם בצק עלים.

פטרוזיליה,

רוזמרין,

מלח,

פלפל,

צלפים (אני לא שמתי).

100 גרם זיתים פרוסים.

הוראות הכנה

5 בצלים גדולים+ 2 שיני שום קצוצות- לאדות במחבת גדולה עם 1/3 כוס שמן זית.

בתבנית לסדר בצק לחם. אני עשיתי עם חצי כמות בצק שק"מ,אפשר גם עם בצק עלים.

להוסיף לבצל פטרוזיליה, רוזמרין, מלח, פלפל, צלפים (אני לא שמתי).

לערבב, להוריד מהאש. לפזר על הבצק.

מעל לסדר 100 גרם זיתים פרוסים.

לבזוק מעל עוד 3 כפות שמן זית.

לאפות בחום בינוני 40 דקות

הערות

המתכון באדיבות אהרוני

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

רצים למקלט בזמן אזעקה צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

היום: ניסוי צופרים בבאר שבע

קרא עוד